Välkommen till Brf Luftseglaren

Brf Luftseglaren är en bostadsrättsförening belägen i Amhult/Torslanda ca. 2 mil utanför Göteborg. Stadsdelen Amhult var tidigare en del av Torslanda gamla flygplats som lades ner i slutet av 1970 talet.

Idag har man bebyggt stora delar av flygplatsområdet med affärer, bostäder mm. Planer finns på att fortsätta utveckla området kommande år.

Vår förening består av 52 lägenher i varierande storlekar. Husens höjd varierar  mellan 1-4 våningar och är färgsatta i behagliga färger.Den grönskande innergården som huset är byggt runt är en lugn och härlig plats med grönska i olika former. Här finns även sandlåda och leksaker till barnen.

 

Logga in

 
 

Mailadresser

För att du som boende i föreningen skall få aktuell information som vi mailar ut vore det bra om du meddelar oss din mailadress eller om du byter. Maila till styrelsen@luftseglaren.se

Informationbladen (som också delas ut i pappersformat) finns också att finna under Medlemsbrev.

/Styrelsen

Nyheter från sbc.se

Är era stadgar anpassade till de nya lagarna? Vi hjälper er! 2017-11-02 | Ny lag kräver nya stadgar. Säkerställ att era stadgar gäller med hjälp av SBCs... »

Hur hanterar styrelsen problem i soprummet? 2017-06-15 |   Att det slarvas i soprummet har länge varit ett omdiskuterat ämne bland bostadsinneha... »

Dags att hyresförhandla - låt SBC göra jobbet 2017-06-12 | Har ni bostadshyresgäster boende i er förening och önskar ni höja hyran för dem?  Vi ka... »